Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Módosul az Otthon Melege Program benyújtási határideje

2016. június. 1.

Módosul az Otthon Melege Program családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására meghirdetett 5 milliárd forint keretösszegű alprogramjának Pályázati Útmutatója. A módosítás az elszámolható költségek körét érinti, illetve egyszerűbbé váltak a szükséges csatolandó mellékletek és az elszámoláshoz szükséges dokumentumok. Továbbá a felkészülési időszak is meghosszabbodik, így a pályázati kérelmeket 2016. augusztus 15-től a pályázati portálon keresztül lehet benyújtani.

Az Otthon Melege Program alprogramjának célja a családi házak energetikai korszerűsítése és felújítása. A támogatás az épületek homlokzati nyílászáróinak cseréjére, homlokzatok hőszigetelésére, épületgépészeti rendszerek energia-megtakarítást eredményező cseréjére, felújítására, és az épület gépészeti rendszeréhez csatlakozó megújuló energiafelhasználás kialakítására fordítható.

A beérkezett lakossági és szakmai észrevételek alapján módosul az Otthon Melege Program (OMP) családi házak energetikai korszerűsítésére és felújítására vonatkozó felhívás Pályázati Útmutatója – olvasható a kormány hivatalos oldalán.

A változások

 

Forrás: portfolio.hu

Vissza a hírekhez