Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

A hőszivattyú napelemmel bővítve környezetbarát, rezsimentes megoldás!

2019. március. 27.

A megújuló energia használata a legkorszerűbb megoldás, mind költséghatékonyság, mind pedig energiafelhasználás szempontjából. Olyan környezetbarát választás, aminek széles körű elterjedése mindannyiunk érdeke. A napelemes rendszerek már ismert és egyre gyakrabban alkalmazott eszközei a rezsimentes energia előállításnak, de ezen kívül is vannak még lehetőségek, amiknek segítségével rövid és hosszú távon egyaránt sokat tehetünk magunkért és a bolygónkért is.

A hőszivattyú napelemmel bővítve már olyan verhetetlen párost alkot, ami minden háztartás működésében nagy előrelépést jelent és hatékony energiaelőállítást biztosít. A két alternatív rendszert kombinálni egyértelműen több előnnyel jár, mintha csak az egyiket telepíttetnénk. A napelem és a hőszivattyú hatékonysága összeadódik és teljes körű szolgáltatást nyújt az energiaellátásban. Lehetségessé válik a meleg víz, a hűtés és a fűtés előállításának, illetve használatának a teljes függetlenítése a közművektől. Ezzel pedig végleg elszakadhat a magas rezsi áraktól és saját magának állíthat elő annyi energiát, amennyire szüksége van, havonta kifizetendő összegek és számlák nélkül. A hőszivattyú kiválthatja a légkondicionáló és a fűtésrendszer hagyományos használatát, a működtetéséhez szükséges áramot pedig a napelemes rendszerrel lehet előállítani.

A nulla rezsi egyértelmű előnye mellett a hőszivattyú napelemmel bővítve azért is nagyon üdvözítő párosítás, mert a rendszeres használatával csökkenthető a globális méretű, káros CO2 kibocsájtás, lassítható a nem megújuló energiaforrások kiaknázásának folyamata és egy élhetőbb, zöldebb, tisztább bolygó tartható fenn a segítségével.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni ezekről a rendszerekről, illetve a hőszivattyú napelemmel bővített változatáról, keresse fel cégünket bizalommal! Elérhetőségeink valamelyikén lépjen kapcsolatba velünk, és kérjen bővebb tájékoztatást szakértő kollégáinktól!

Vissza a hírekhez