Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Hamarosan itt a napelem parkok telepítéséről szóló KEHOP pályázat!

2016. szeptember. 21.

Októbertől várhatóan újból lehet pályázni majd megújuló alapú zöld áram termelésének előállítására. Az intézkedés keretében elsődlegesen olyan erőművek létesítésének ösztönzése a cél, amelyek a megújuló energiaforrás felhasználásával megtermelt villamos energiát közvetlenül a hálózatba táplálják.

FIGYELEM: nem háztartási méretű kiserőművekről  és nem az áramfogyasztást fedező termelésről van szó, hanem értékesítési célú nagyobb volumenű áramtermelésről!  A pályázók többek között önkormányzatok, gazdasági társaságok lehetnek majd.

A maximálisan pályázható támogatási összeg pályázónként várhatóan legfeljebb 500 millió forint lesz (4 MW felett 1 milliárd Ft), a támogatási intenzitás területenként és pályázónként eltérő, minimum 40%, maximum 80%.

A felhívás a 0,5 MW beépített teljesítményt nem meghaladó, valamint külön felhívásban a 4 MW beépített teljesítményt meghaladó villamosenergia-termelő rendszerek telepítésére biztosít majd lehetőséget.

A felhívás várható megjelenése és a támogatási kérelmek benyújtásának megkezdése 2016. októberétől válik lehetségessé.

Amennyiben a fenti lehetőségek felkeltették érdeklődését, esetleg árajánlatkéréssel, vagy a napelemes rendszerek működésével kapcsolatban bármilyen kérdése felmerült, állunk szíves rendelkezésére, keressen minket a lenti elérhetőségeken.

Válassza az Alternatív Zöldenergia Kft. csapatát a pályázat sikeres előkészítéséhez!

Vissza a hírekhez