Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Tudjon meg többet a Solar Edge napelemes rendszer előnyeiről!

2019. szeptember. 18.

Manapság többféle napelemes rendszer márka közül válogathatnak azok, akik szeretnének pénzt spórolni az energiafogyasztáson és kímélni a környezetet. Elvárás, hogy olyan rendszer kerüljön telepítésre, ami maximális teljesítményt nyújt, hiszen a napelemek csak így tudják zavartalanul biztosítani az energiát. Ha Ön még nem talált ennek az elvárásnak megfelelően napelemes rendszert, ismerkedjen meg a Solar Edge napelem termékekkel!

A Solar Edge napelemes rendszerekkel garantáljuk, hogy elégedett lesz, ugyanis legalább 25%-kal több energiát lehet vele termelni, mint egy hagyományos vagy régebbi gyártású inverterrel. Minden egyes napelem maximális teljesítményt nyújt, ezáltal a Solar Edge napelemes rendszerekkel valóban megtapasztalhatja a napenergia előnyeit. Az, hogy a maximumot tudják nyújtani a márka napelemei, főként a teljesítmény optimalizált tervezésnek köszönhető. A Solar Edge rendszerekben található napelemek teljesítménye összeadódik, így képesek a hatékony működésre.  A Solar Edge napelemes rendszereknek ezen kívül több előnyük is van, például rugalmasan bővíthetőek és csendesek, nem szennyezik a környezetet működésük közben.

A napelemekkel kapcsolatban sokan aggódnak az árnyékolás miatt, ugyanis, a leárnyékolt napelemek nem képesek kellő energiát termelni. A Solar Edge napelemes rendszereknél emiatt nem kell félni, ugyanis a tervezők az árnyékolás optimalizálásra is kiemelt figyelmet fordítottak, tehát az árnyékolás általi termelés kiesés teljesen minimálisra csökkenthető. A Solar Edge napelemes rendszereket egyszerű kezelni, biztonságosak és megbízhatóak, hosszú távon képesek biztosítani az ingatlan gazdaságos működését.

Tapasztalja meg Ön is a Solar Edge napelemes rendszerek előnyeit! Ha felkeltettük érdeklődését, és telepíttetné a rendszert, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Vissza a hírekhez