Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Napelem telepítés? Tájékozódjon előtte a GINOP-4.1.4-19 támogatásról!

2019. október. 17.

Az elmúlt években egyre több vállalkozás szeretné, ha telephelyeik működéséről megújuló energia gondoskodna. E téren a napelemekkel kapcsolatban óriási az érdeklődés, hiszen a napelemes rendszerekkel jelentős összegeket tud megspórolni a cég a rezsiköltségeken. Ahhoz, hogy egy vállalkozás áttérjen napelemes rendszerre, mindenképp szükség van nagy mennyiségű anyagi tőkére. Ezt nem minden cég tudja rövid idő alatt előteremteni. A jó hír az, hogy az elmúlt években szinte folyamatosan elérhetők állami pályázatok, amikkel jelentős összeghez juthatnak hozzá a cégek. Így nem jelenthet gondot rövid időn belül áttérni a megújuló energia használatára. Ha Ön is kíváncsi ezekre a pályázatokra, mert szeretne napelemeket telepíttetni vállalkozása telephelyére, tájékozódjon a GINOP-4.1.4-19 felhívásról!

A felhívás legfőbb célja, hogy vissza nem térítendő támogatással segítse a mikro-, kis-és középvállalkozásoknak megvalósítani a megújuló energiára történő áttérést. Az igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege minimum 3 millió, maximum 100 millió Ft. A GINOP-4.1.4-19 így hozzájárul a cégekhez tartozó épületek energiahatékonyságának javításához. Nem utolsó sorban pedig támogatja a megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységeket is. Az elnyert pályázattal tehát lehetőség nyílik napelemes rendszer telepítésére. A cégek közben meg tudják őrizni a versenyképességüket és nem kerülnek anyagi hátrányba. Ezen kívül a pályázat nem titkolt célja az, hogy rávezesse a vállalkozásokat a környezettudatos működésre. A megújuló energia nincs káros hatással környezetünkre, így, ha sikeres lesz a pályázata, a környezetvédelemhez is hozzájárulhat vállalkozása.

A támogatási kérelmek benyújtására 2019. november 11. 09.00 órától van lehetőség. Jelentkezzen, hiszen így végre Ön is megtapasztalhatja a napelemek előnyeit vállalkozása telephelyén. Amennyiben kérdései lennének a felhívással kapcsolatban vagy a napelemekről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken. Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Vissza a hírekhez