Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Pályázatok: 50% támogatás családoknak

Otthonteremtési támogatás családoknak 3 millió Ft.-ig.

A legalább egy gyermeket nevelő családok esetében a lakásfelújítási költségek felét átvállalja az állam 2021-től, legfeljebb hárommillió forintig.

Ha valaki 2021. január 1-je után felújításba kezd, összegyűjti a számlákat és a szükséges dokumentumokkal benyújtja az igényét, a költségeinek felét, maximum 3 millió forint értékben az állam visszautalja a részére.

Igénylési feltételek: 

Gyermek:
Magzat a várandósság betöltött 12. hetét követően, valamint vér szerinti vagy örökbefogadott eltartott gyermeke, aki a 25. életévét még nem töltötte be .
A támogatást a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő igénylő azonos lakóhellyel rendelkező házastársak vagy élettársak közösen, együttes igénylőként  egy alkalommal igényelheti.
TB jogviszony:
A támogatás igénybevételének feltétele, hogy az igénylő együttes igénylés esetén legalább az egyik igénylő Társadalombiztosítási Azonosító Jele megadásával teljes bizonyító erejű magánokiratba foglaltan nyilatkozik, hogy a támogatás iránti kérelem benyújtásának időpontjában vagy 30 napnál nem régebbi okirattal igazolja, hogy a legalább 1 éve, legfeljebb 30 nap megszakítással folyamatosan aktív jogviszony alapú biztosított.
Ingatlan:
Az igénylő, illetve kiskorú gyermeke  együttes igénylés esetén az igénylők együtt, vagy kiskorú gyermekeik  a támogatással érintett lakásban együttesen legalább 50%-os mértékű, az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett tulajdoni hányaddal rendelkeznek, / az igénylő együttes igénylés esetén mindkét fél, valamint a támogatásra való jogosultságnál figyelembe vett valamennyi kiskorú gyermeke a támogatással érintett lakásban legalább egy éve lakóhellyel rendelkezik.
NAV 0-ás igazolás:
Az igénylőnek  együttes igénylés esetén mindkét félnek az állami adóhatóságnál nincs nyilvántartott köztartozása.
Elvált szülők:
Amennyiben a szülők lakóhelye nem azonos, azon szülő jogosult a támogatási összegre, akinél az összes közös gyermek lakóhelye van, vagy mindkét szülő a támogatási összeg 50%-os mértékére jogosult, amennyiben különkülön mindkettejük lakóhelye megegyezik legalább az egyik gyermekük lakóhelyével.

Támogatott tevékenységek:

 • Napelemes rendszer kiépítés
 • Hőszivattyús hűtés-fűtés
 • Klimatizálás
 • Fűtés rendszer korszerűsítése, cseréje
 • Új kazán/bojler beszerzése
 • Konyha felújítás
 • Fürdőszoba felújítás
 • Közműbekötés
 • Külső-belső szigetelés
 • Tetőcsere, tetőfelújítás
 • Garázs, vagy nyári konyha felújítás
 • Festés-mázolás
 • Asztalos munkák

 

Az anyagbeszerzés és a munkaerőköltség 50-50 %-ban kerül visszautalásra a valós aránytól függetlenül. Fontos megjegyezni, hogy ez a konstrukció a jelen állás szerint utólagos finanszírozást jelent, vgyis ahhoz, hogy valaki élni tudjon a lehetőséggel, előbb meg kell tudnia önállóan finanszírozni a munkálatokat.

Szeretné igénybe venni a támogatást, de nem tudja hogy kezdjen hozzá?

 

Kérjen személyre szabott árajánlatot 1 munkanpon belül!

 

Keresse kollégáinkat, vagy kalkulálja ki saját napelemes rendszerét.

 

Elektronikus elérhetőség: info@zerovillanyszamla.hu

Telefonos elérhetőség:

Iroda: +36 52 742 580

Pályázatokkal és elektromos fűtéssel kapcsolatban: +36 20 438 1096

Napelem rendszerekkel kapcsolatban: +36 20 463 7087