Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Szeretne többet megtudni?

Földünket a nap sugarai nem egyenletesen érik: a napfény intenzitása függ napszaktól, az évszaktól, sőt még az időjárástól is. Napjaink napelemeinek teljesítménye akkor a legnagyobb, ha a napsugarak merőlegesen érik a napelem felületét.

A napelem rendszerek megtermelt elektromos energiáját az inverter alakítja át fogyasztható árammá. A megtermelt energiát többlet termelés esetén visszatápláljuk a hálózatba. A visszatáplált áramot egy éven belül díjmentesen felhasználhatjuk, ezt szaldó elszámolásnak hívják.

Cég csoportunk napkollektor kivitelezéssel is foglalkozik, a napkollektor egy úgynevezett hőközlő folyadékon keresztül szállítja meleget az otthonunkba.

A napelem rendszereknek és a napkollektoroknak a hatásfoka a legnagyobb, ha van lehetőségünk déli tájolásra telepíteni a rendszert. Itt ugyanis a legnagyobb beesési szögben érik a sugarak a napelemek felületét. Ahogy a napsütéses órák száma növekszik, annál hatékonyabb termelésre számíthatunk, ahogy dél felé haladunk, azonban Debrecenben, Nyíregyházán vagy Miskolcon is aránylag rövid megtérülési idővel számolhatunk.

Zero Group országos kivitelezői hálózatot üzemeltet.

Amennyiben az árkalkuláció elnyeri tetszését ügyfelünknek, adatgyűjtéssel folytatjuk, (szükség esetén helyszíni felméréssel) ezt követően elkészítünk egy személyre szabott, végleges árajánlatot. Ezek után már nincs más dolgunk, csak a megrendelés, és a ZERO Group kivitelezése.

Napjaink napelemes rendszerei már nem csak tető felületre szerelhetőek, akár garázsra, előtetőre, szalonna sütőre, de akár talajra is történhet a kivitelezés.

Átlagos havi fogyasztásának megadásával programunk egyedi árkalkulációt készít az Ön igényeinek megfelelően. https://zerovillanyszamla.hu/arkalkulator/

Ezt követően kollegánk jelentkezik, igény esetén egy személyre szabott árajánlattal, ahol figyelembe veszi a napelemes rendszer kiépítésének körülményeit (tájolás, dőlésszög, telepítendő felület, finanszírozás, elektromos hálózat állapota)
Döntést, a napelemes rendszerek kiépítésének meghozatalában, további informálódásban, van lehetőség személyes konzultációra Debreceni irodánkban, előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben nem lehetséges a személyes találkozó, online is van lehetőség a megbeszélésre, ilyen módon is minden napelemes rendszerekkel kapcsolatos kérdését megválaszoljuk.

Mivel személyre szabott ajánlatokat kínálunk érdeklődőinknek, ezért rendszerenként eltérő az ár.

Bár mindenkinek más a havi villanyszámlája, és más designnal megtervezett tetőszerkezete van (a napelem öltözteti a tetőt), összeállítottunk fix áras csomagokat is, Prémium, Smart és Ár-bajnok néven.

A számára legkedvezőbb döntés meghozatalában (napelemes rendszereknél, és napkollektoroknál egyaránt) szakembereink professzionális útmutatással segítenek. Elejétől a legvégéig elvégzik a ránk bízott folyamatokat, és vállalási határidőn belül igyekeznek elégedett partnereket a lehető legjobb megoldáshoz hozzásegíteni.

A kevésbé jól megtervezett, és kevésbé jól kivitelezett napelemes rendszerek esetében a megtérülés megnövekszik, és gyakorta igaz a mondás: a dél, az 12 óra, ezért nagyon fontos a megfelelő szakemberek kiválasztása. Kivitelező csapatunk székhelye Debrecen, de országos szinten vállalunk napelemes rendszer kiépítéseket.

Elektromos fűtés esetén előzetes felmérés után a kiválasztott helyszínre (mennyezet fűtés, fal fűtés, padló fűtés) szakembereink kimennek, és pár munkanapon belül igény esetén a teljes kivitelezést végre hajtják. Napelem pályázat igénylése esetén kollégáink előzetes megbeszélés után egy személyes konzultáció keretei között teljeskörű tájékoztatást nyújtanak.

Cég csoportunk foglalkozik hűtő-fűtő klímatizálással is, ami nyári hűtésre és téli fűtésre is alkalmas.

Szakembereink naprakészen ismerik a napelem rendszer beruházásához aktuális pályázatokat.

Nem kell aggódnia, ha nincs a birtokában elegendő ismeret egy pályázat megírásával kapcsolatban, mi levesszük válláról ezt a terhet, kollegáink az ön pályázását is végig kíséri!