Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Napelem telepítés? Tájékozódjon előtte a GINOP-4.1.4-19 támogatásról!

2019. október. 17.

Az elmúlt években egyre több vállalkozás szeretné, ha telephelyeik működéséről megújuló energia gondoskodna. E téren a napelemekkel kapcsolatban óriási az érdeklődés, hiszen a napelemes rendszerekkel jelentős összegeket tud megspórolni a cég a rezsiköltségeken. Ahhoz, hogy egy vállalkozás áttérjen napelemes rendszerre, mindenképp szükség van nagy mennyiségű anyagi tőkére, amit nem minden cég tud rövid idő alatt előteremteni. A jó hír az, hogy az elmúlt években szinte folyamatosan elérhetők állami pályázatok, amikkel jelentős összeghez juthatnak hozzá a cégek, így nem jelenthet gondot rövid időn belül áttérni a megújuló energia használatára. Ha Ön is kíváncsi ezekre a pályázatokra, mert szeretne napelemeket telepíttetni vállalkozása telephelyére, tájékozódjon a GINOP-4.1.4-19 felhívásról!

A GINOP-4.1.4-19 felhívás legfőbb célja, hogy vissza nem térítendő támogatással segítse a mikro-, kis-és középvállalkozásoknak megvalósítani a megújuló energiára történő áttérést a telephelyeiken. Az igényelhető, vissza nem térítendő támogatás összege minimum 3 millió, maximum 100 millió Ft. A GINOP-4.1.4-19 így hozzájárul a cégekhez tartozó épületek energiahatékonyságának javításához, egyúttal pedig támogatja a megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységeket is. Az elnyert pályázati pénzzel tehát lehetőség nyílik arra, hogy az épületbe napelemes rendszert lehessen telepíttetni úgy, hogy a cégek közben meg tudják őrizni a versenyképességüket és nem kerülnek anyagi hátrányba. Ezen kívül a pályázat nem titkolt célja az, hogy rávezesse a vállalkozásokat a környezettudatos működésre. A megújuló energia nincsen káros hatással a környezetre, így, ha sikeres lesz a pályázata, a környezetvédelemhez is hozzájárulhat vállalkozása.

A támogatási kérelmek benyújtására 2019. november 11. 09.00 órától 2020. január 15. 10.00 óráig van lehetőség. Jelentkezzen, hiszen így végre Ön is megtapasztalhatja a napelemek előnyeit vállalkozása telephelyén. Amennyiben kérdései lennének a felhívással kapcsolatban vagy a napelemekről szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Vissza a hírekhez