Bemutatkozás – ZERO GROUP

Cégcsoportunk debreceni székhellyel több mint 10 éve foglalkozik  megújuló energiaforrást hasznosító berendezések telepítésével. A ZERO Group elsődleges tevékenysége komplett napelem rendszerek teljeskörű kivitelezése – a tervezési szakasztól kezdődően egészen a rendszer szolgáltató általi átvételéig -, mellett elektromos fűtési technológiák, klimatizálások és napkollektoros berendezések kiépítését is végezzük. A megrendelések hatékony és gyors végrehajtása érdekében több kivitelező csapattal rendelkezünk, akik adott esetben párhuzamosan több helyszínen is tudnak munkát végezni. A telepítést végző kollégáink ácsok, alpinisták és villanyszerelő szakemberek. Az Európai Unió számos pályázati lehetőséget biztosít megújuló energiaforrások (pl. helyi hő és hűtési igény kielégítése vagy épületenergetikai fejlesztések) eléréséhez. A ZERO Group több uniós pályázat kivitelezésében vett már részt, önkormányzatok, cégek, magánszemélyek számára tettük lehetővé, hogy a mindenki számára elérhető napenergiát hasznosítani tudják elektromos áram termelésére.
A pályázati projekteknél komplex energetikai tanácsadással, és a projektötletek teljeskörű megvalósításával segítjük az ügyfeleket. Kollégáink között műszaki és gazdasági pályára specializálódott szakemberek veszik ki részüket az ötletek megvalósítása során, ezáltal több szegmenst figyelembe véve kerülhet sor a kivitelezésre. napelem debrecen
Projektötletével, elképzeléseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, személyes egyeztetés esetén javasoljuk az előzetes időpont egyeztetését.
Somogyi Csaba
Csordás György
Jánvári Gábor
Kiss László
Pusztai Gabriella
Bakai Sándor
Kozma Edina
Márta Dávid
Papp Anikó
napelem debrecen
Tény, hogy a környezet védelme a jelen kor egyik legnagyobb kihívása. Büszkék vagyunk arra, hogy mi a ZERO GROUP munkatársai egy olyan iparágban dolgozhatunk, amelynek legfőbb célja a környezet és a klímavédelem. Küldetésünk fő célja, hogy tevékenyen hozzájáruljunk gyermekeink boldog és egészséges jövőjéhez. Elkötelezettek és környezettudatosak vagyunk a mindennapokban is, kezdve az egyszerű szelektív hulladékgyűjtéstől, egészen a napelemes rendszerek kivitelezéséig. Célunk, hogy a napelemek száma Debrecenben megsokszorozódjon. Csatlakozzon hozzánk és tartozzon Ön is a ZERO GROUP “zöld családjába”. Amennyiben Ön is napelemes rendszert telepíttet, úgy hatékonyan veszi ki a részét ebből a küzdelemből. Mi már döntöttünk, most Önön a sor.