Bemutatkozás – ZERO GROUP

Cégcsoportunk több mint 10 éve foglalkozik megújuló energiaforrást hasznosító berendezések telepítésével. A ZERO Group elsődleges tevékenysége a napelemes rendszerek teljeskörű kivitelezése – a tervezési szakasztól kezdődően egészen a rendszer szolgáltató általi átvételéig -, mellett elektromos fűtési technológiák, klimatizálások és napkollektoros berendezések kiépítését is végezzük.
A megrendelések hatékony és gyors végrehajtása érdekében több kivitelező csapattal rendelkezünk, akik adott esetben párhuzamosan több helyszínen is tudnak munkát végezni. A telepítést végző kollegáink ácsok, alpinisták és villanyszerelő szakemberek.Az Európai Unió számos pályázati lehetőséget biztosít megújuló energiaforrások (pl. helyi hő és hűtési igény kielégítése vagy épületenergetikai fejlesztések) eléréséhez. A ZERO Group több uniós pályázat kivitelezésében vett már részt, önkormányzatok, cégek, magánszemélyek számára tettük lehetővé, hogy a mindenki számára elérhető napenergiát hasznosítani tudják elektromos áram termelésére.
A pályázati projekteknél komplex energetikai tanácsadással, és a projektötletek teljeskörű megvalósításával segítjük az ügyfeleket.Kollégáink között műszaki és gazdasági pályára specializálódott szakemberek veszik ki részüket az ötletek megvalósítása során, ezáltal több szegmenst figyelembe véve kerülhet sor a kivitelezésre.
Projektötletével, elképzeléseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, személyes egyeztetés esetén javasoljuk az előzetes időpont egyeztetését.

Somogyi Csaba
Csordás György
Jánvári Gábor
Kiss László
Pusztai Gabriella
Bakai Sándor
Kozma Edina
Márta Dávid
Papp Anikó