Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Bemutatkozás – ZERO GROUP

Napelem cégcsoportunk debreceni székhellyel, több mint 10 éve foglalkozik  megújuló energiaforrást hasznosító berendezések telepítésével. A ZERO Group elsődleges tevékenysége komplett napelem rendszerek teljeskörű kivitelezése – a tervezési szakasztól kezdődően egészen a rendszer szolgáltató általi átvételéig -, mellett elektromos fűtési technológiák, klimatizálások és napkollektoros berendezések kiépítését is végezzük. A megrendelések hatékony és gyors végrehajtása érdekében több kivitelező csapattal rendelkezünk, akik adott esetben párhuzamosan több helyszínen is tudnak munkát végezni. A telepítést végző kollégáink ácsok, alpinisták és villanyszerelő szakemberek. Az Európai Unió számos pályázati lehetőséget biztosít megújuló energiaforrások (pl. helyi hő és hűtési igény kielégítése vagy épületenergetikai fejlesztések) eléréséhez. A ZERO Group több uniós pályázat kivitelezésében vett már részt, önkormányzatok, cégek, magánszemélyek számára tettük lehetővé, hogy a mindenki számára elérhető napenergiát hasznosítani tudják elektromos áram termelésére.
A pályázati projekteknél komplex energetikai tanácsadással, és a projektötletek teljeskörű megvalósításával segítjük az ügyfeleket. Kollégáink között műszaki és gazdasági pályára specializálódott szakemberek veszik ki részüket az ötletek megvalósítása során, ezáltal több szegmenst figyelembe véve kerülhet sor a kivitelezésre. napelem debrecen
Projektötletével, elképzeléseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, személyes egyeztetés esetén javasoljuk az előzetes időpont egyeztetését.
https://www.bvfheating.hu/shop/wifi-futopanel/bvf-nybro-wifi-futopanel/
Somogyi Csaba
Csordás György
Jánvári Gábor
Pusztai Gabriella
Bakai Sándor
Kozma Edina
Márta Dávid
Papp Anikó
napelem debrecen
Tény, hogy a környezet védelme a jelen kor egyik legnagyobb kihívása. Büszkék vagyunk arra, hogy mi a ZERO GROUP munkatársai egy olyan iparágban dolgozhatunk, amelynek legfőbb célja a környezetvédelem. Küldetésünk fő célja, hogy tevékenyen hozzájáruljunk gyermekeink boldog és egészséges jövőjéhez. Elkötelezettek és környezettudatosak vagyunk a mindennapokban is, kezdve az egyszerű szelektív hulladékgyűjtéstől, egészen a napelemes rendszerek kivitelezéséig. Célunk, hogy a napelemek száma Debrecenben megsokszorozódjon. Csatlakozzon hozzánk és tartozzon Ön is a ZERO GROUP “zöld családjába”. Amennyiben Ön is napelemes rendszert telepíttet, úgy hatékonyan veszi ki a részét ebből a küzdelemből. Mi már döntöttünk, most Önön a sor.