Forduljon hozzánk bizalommal!   +36 (52) 742 580   info@zerovillanyszamla.hu   Ajánlatkérés

Bemutatkozás

Kivitelezés – Projekt menedzsment

Cégünk több mint 5 éve foglalkozik megújuló energiaforrást hasznosító berendezések telepítésével. A szervezet elsődleges tevékenysége a napelemes rendszerek teljeskörű kivitelezése a tervezési szakasztól kezdődően egészen a rendszer szolgáltató általi átvételéig. A napelemes rendszerek telepítése mellett elektromos fűtési technológiák, hőszivattyús és napkollektoros berendezések kiépítését is végezzük. A megrendelések hatékony és gyors teljesítése érdekében több kivitelező csapattal rendelkezünk, akik adott esetben párhuzamosan több helyszínen is munkát tudnak végezni. A telepítést végző szakembereink között ácsok és villanyszerelők egyaránt megtalálhatóak.

Az Európai Unió számos pályázati lehetőséget biztosít megújuló energiaforrások (pl. helyi hő és hűtési igény kielégítése vagy épületenergetikai fejlesztések) eléréséhez. Az Alternatív Zöldenergia Kft. több uniós pályázat kivitelezésében vett már részt, önkormányzatok, cégek, magánszemélyek számára tettük lehetővé, hogy a korlátlan mennyiségben elérhető napenergiát tudja hasznosítani az elektromos áram termelésére. A pályázati projekteknél komplex energetikai tanácsadással segítjük az ügyfeleket, a projektötletek teljeskörű megvalósítását. Kollégáink között műszaki és gazdasági szakemberek egyaránt megtalálhatóak, ezáltal a projektötletek több szegmenst figyelembe véve kerülhetnek megvalósításra.

Projektötletével, elképzeléseivel vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeken, személyes egyeztetés esetén javasoljuk az előzetes időpont egyeztetését.

Csapatunk:


Jánvári Gábor
Ügyvezető

janvari.gabor@zerovillanyszamla.hu


Somogyi Csaba
Ügyvezető

csaba@zerovillanyszamla.hu


Márta Dávid
Projektmérnök

mdavid@zerovillanyszamla.hu


Papp Anikó
Projektmenedzser

pappaniko@zerovillanyszamla.hu