ZERO Villanyszámla

ZERO villanyszámla napelemes rendszerek

Kollégáink tapasztalatai több éves múltra tekint vissza a napelemes rendszerek tervezése, engedélyeztetése és kivitelezése terén. Fő profilunkat eddig a nagyobb teljesítményű rendszerek kivitelezése alkotta.  Számos vállalat, közintézmény – köztük iskolák, óvodák, egyházi létesítmények – és nonprofit szervezet számára telepítettünk napelem-parkokat. A hosszú évek alatt kialakított beszállítói hálózatnak köszönhetően egyedi árképzést tudunk biztosítani, a kimagasló minőségű, akár 30 év gyártói garanciával bíró napelem panelekre.

Az egyre növekvő társadalmi igény, a lakosok minél tudatosabb, élhetőbb, és gazdaságosabb jövőt kívánó gondolkodásmódja arra inspirált bennünket, hogy a piac egy új szegmense felé forduljunk, és minél szélesebb körben ki tudjuk elégíteni immár a lakosság igényeit is.

 

 

Miért is jutottunk erre a döntésre?

–    mert munkatársaink hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek a napelemes rendszerek megtervezésében;
–    mert kellő jártassággal, rutinnal rendelkezünk az engedélyezési eljárások folyamataiban;
–    mert hosszú idő alatt összecsiszolódott, profi telepítő gárda áll mögöttünk;
–    mert a nagy tételben vásárolt napelemeknek köszönhetően Magyarországon az egyik legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani lakossági ügyfeleink számára is!

 

 

Annak érdekében, hogy az érdeklődők igényeit minél jobban kielégítsük, egy bemutató termet hoztunk létre Debrecen Erzsébet utca és a Szoboszlói út kereszteződésében. Itt az érdeklődők jump_2_1000megtekinthetik a napelem-panelek és inverterek egy-egy mintadarabját. Szakértő kollégáink tájékoztatást adnak a napelemes rendszerek működéséről, a kivitelezési folyamatokról, igény esetén elkészítenek egy árajánlatot az adott családi ház áramigényét kielégítő napelemes rendszerre.

Díjmentes helyszíni felmérésünk alapján még pontosabban és részletesebben meg tudjuk állapítani az épület tényleges energia-szükségletet, így biztosítva a rendszer tökéletes hatékonyságát. Fűtési költség napelemmel történő kiváltásában is szívesen állunk érdeklődőink rendelkezésére!

Annak, aki úgy érzi, jelenleg nem tud egy ilyen beruházást önerőből megfinanszírozni, cégünk különböző finanszírozási lehetőségeket ajánl, akár állami támogatás bevonásával!

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ingyenes árajánlatot a www.zerovillanyszamla.hu oldalunkon, vagy keressen fel személyesen bemutatótermünket a Debrecen, Erzsébet utca 48 címen!

 

 

 

Munkatársaink:

 

Jánvári Gábor

Ügyvezető

janvari.gabor@zerovillanyszamla.hu

Tel.: +36 20 482 1686

 

 

Demeter László

Kereskedelmi vezető

demeter.laszlo@zerovillanyszamla.hu

Tel.: +36 20 486 8958

 

 

Somogyi Csaba

Pályázati tanácsadó

csaba@zerovillanyszamla.hu

Tel.: +36 20 438 1096

Blogger
Youtube
Telefon: +36 52 742 580
E-mail: info@zerovillanyszamla.hu
Elérhetőségek